Yol Arkadaşım 6. Bölüm- Sezon Finali

Yol Arkadaşım”da muhteşem sezon finali!

Başrolerinde Özge Özberk, Sinan Tuzcu ve Polat Bilgin'in rol aldığı Yol Arkadaşım Dizi Müzikleri'yle de izleyiciyi etlikeyen dizinin bu sezonki son bölümünde, Ayla, kendisini, çevresini, fabrikayı bambaşka bir yola sokmuş, zeytinyağı şişesi yaratma konusunda bir çığır açmış ve görünüşe göre başarılı olmuştur ama daha gidecek çok yolu vardır.

Ayla, Suat ve İlker’in de desteğiyle yolunda emin adımlarla ilerlerken, Sertaç, ne yapacağını bilemez bir halde, kafası karışmış ve çaresizdir.

Soner, Rana sayesinde artık canlanmış, kendisi için bir şeyler yapması gerektiğini fark etmiş ve harekete geçmiştir. Peki Rana aslında kimdir? Fabrika değişmiş, hareketlenmiş, güzelleşmiş, Ayla’nın yeni kuralları herkesi şaşırtmıştır. Rıza bu gidişe dur diyecek midir? Ayla’yı Suat için bir tehlike olarak gören Zihşan duruma el koyacak mıdır? Sertaç ve annesi, Ayla’yı yolundan döndürebilecek midir?

Tüm bu soruların cevabı “Yol Arkadaşım”ın 23 Haziran akşamı yayınlanacak sezon finali bölümünde. Sakın kaçırmayın!




8 yorum:

www.betülseçkin dedi ki...

BU DİZİYİ ÇOK BEĞENDİM.SON ZAMANLARDA HİÇ BU KADAR KALİTELİ BİR DİZİ İZLEMEMİŞTİM.NOOLUR DEVAMINI ÇEKİN NOOLUR

Adsız dedi ki...

çoook güzel bir dizi devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Adsız dedi ki...

yha ben bu diziye hatran kaldım çok hoş bi dizi devam etmesini çok istiyorum

Adsız dedi ki...

YOL ARKADAŞIM UMUTSUZ GÜÇSÜZ VE ACİZ HİSSEDEN KADINLARIMIZA GERÇEKTEN GÜÇ VE CESARET VEREBİLECEK KAPASİTEDE DERİN MESAJLAR İÇEREN MUHTEŞEM BİR DİZİ.BİZLERE NE OLURSA OLSUN HAYATA TUTUNABİLMEMİZ İÇİN İÇİMİZDE VAR OLAN GÜCÜ DIŞARI YANSITIP YILMAYIP DİMDİK DURMAMIZ GEREKTİĞİNİ HATIRLATIYOR.BAŞTA DİZİNİN İSMİNDEN ETKİLENEREK İZLEMEYE BAŞLADIM AMA İLK BÖLÜMÜNDEN SONRA DİZİ VAZGEÇİLMEZİM OLDU.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.İZLENMEYE DEĞER BİR DİZİ OLUŞTURDUKLARI İÇİN...

Adsız dedi ki...

yol arkadaşım tek kelimeyle süper bütün diziler bitsin ama o devam etsin

Adsız dedi ki...

bu dizi çok güzel hele eylül o ayrı bir güzel çok şeker başarılarınızın devamını bekliyorum!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

hepiniz çok güzel oyuncusunuz ve çok başarılı bu başarılar umarım her zaman devam ederbenden hepinize kuçak dolusu selam!!!!!!!'''^^++++%%%&&&%%%%%

Adsız dedi ki...

Cok basarili bir dizi. Hele Eylul (Melis Mutluc) konusmasi, gulusu, halleri, bicimleri ile son derece tatli bir sey, ona bayiliyorum.