Yol Arkadaşım 2. Bölüm İzle

Başrolerinde Özge Özberk, Sinan Tuzcu ve Polat Bilgin'in rol aldığı Yol Arkdaşım Dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan 1. bölümünün ardından izleyiciler tarafından çok büyük bir beğeni ile karşılandı. Çağan Irmak imzalı yapımının 2. bölümü ise 26 Mayıs Pazartesi akşamı saat 22:15'de Kanal D ekranlarında olacak. İşte 2. bölümüm konusu ve fragmanı;



Ayla gerçeklerle yüzleşiyor

Aldatılmış, hayal kırıklığına uğramış olan Ayla, Sertaç’ın gelişiyle birlikte gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Ayla’nın kocası yanında olmadan gelişiyle şaşıran ev ahalisi, ikinci şaşkınlığı Sertaç’ın aniden çıkagelmesiyle yaşar.
Sertaç’ın gelişiyle Ayla’nın aldatılan kadın olduğunu bütün ev halkı da öğrenmiştir. Bu andan itibaren evin babaannesi Bahriye dizginleri ele alır. Erkeklerin hoyratlığı karşısında kadının çaresizliğini, sıkışmışlığını tecrübenin sesi Bahriye’den dinleyen Ayla için Bahriye, sığınabileceği güvenli bir limandır.
Evde bunlar olurken Samet’e emanet edilen Eylül, birden bire kendini bir başına tanımadığı bir çevrede tehlike içinde bulur. Ortalığın karışmasından istifade eden Rıza ve İlker, karı kocayı barıştırıp Ayla’dan kurtulmak için çaba göstermeye başlar. Diğer tarafta da işçi başı Meserret boş durmamakta ve işçileri örgütleyip eylem başlatmak için harekete geçmektedir. Planladığı eylem, tam da Meserret’e uygun bir yöntemle yapılacaktır.
Bu arada herkes Rıza’nın büyük torunu Samet’in sünnet hazırlıklarına odaklanır. Evin işe yaramaz çocuğu olarak görülen müzisyen Soner’in herkese bir sürprizi vardır ve bu sünnet, Ege insanının doğallığıyla yaşandığında gerçekten evlere şenliktir.

İlgili Başlıklar:

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Totalmed Transcription Company is a HIPAA Compliant Medical Transcription Services Provider based in India. We provide Medical Transcription services to Individual Doctors, Practices, Hospitals and other Medical Transcription Companies throughout the United States.

Adsız dedi ki...

bence süper bir dizi ma çiğdemle suata gıcık oluyorum ayla eylüll için sertaça dön birbirinize dizide çok yakışıyorusunuz sertaçta pişman oldu lütfen dön

Adsız dedi ki...

çok güzel bir dizi uzun zamandır böyle sanat eseri niteliğinde bir dizi izlememiştir.Gerçek oyuncuların oldğu bir diziyi izlemek bizlere zevk veriyor.tşkler